Boot Manager Hatası "0xc00000f"

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma 8.1 kurarken bilgisayar dondu. Yeniden başlattım, boot manager hatası veriyor (ekte). USB'ye live win10, repair disc ve başka bilgisayardan 8.1 yazdırdım kabul etmiyor. USB'yi boot ederken solda bir çizgi çıkıyor ve tekrar bu ekrana atıyor. DvD okuyucum çalışmıyor. DvD ile repair yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

bilgisayarıma 8.1 kurarken bilgisayar dondu. Yeniden başlattım, boot manager hatası veriyor
Kurulum yapmaya başladıysa MBR veya GPT ile ilgili bir durum değil. Kurulum sırasında donup kalması USB'den dosya okurken hata almasından kaynaklanıyordur. Bu ya USB veya USB SLOT bozuk anlamına gelir ya da USB'ye yazılırken ISO hatalı yazılmış. Diğer ihtimal ise yazdığın ISO dosyası sorunlu olabilir.

Donma sebebi usb kaynaklı değil. Arada bir yapıyor, durduk yere donuyor. Format atarken dondu, yeniden başlatınca bu hatayı verdi. Kurulma başlamıyor, usb boot edilmiyor.
Güncel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…