R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #11 Silinen üye dedi: Laptopun desteklerse niye olmasın? BIOS'ta o seçenek var mı? Eğer desteklemezse açınca hata alır zaten. Yani kurmana izin vermez. Genişletmek için tıkla... Evet BIOS'da o seçenek var.
Silinen üye dedi: Laptopun desteklerse niye olmasın? BIOS'ta o seçenek var mı? Eğer desteklemezse açınca hata alır zaten. Yani kurmana izin vermez. Genişletmek için tıkla... Evet BIOS'da o seçenek var.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #12 RivalsX dedi: Evet BIOS'da o seçenek var. Genişletmek için tıkla... Onu UEFI yapın daha sonra Rufus'la GPT olarak yazın. Kalanlarına dokunmayın.
RivalsX dedi: Evet BIOS'da o seçenek var. Genişletmek için tıkla... Onu UEFI yapın daha sonra Rufus'la GPT olarak yazın. Kalanlarına dokunmayın.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #13 RivalsX dedi: Evet BIOS'da o seçenek var. Genişletmek için tıkla... O zaman ben bir deniyorum olursa teşekkürler. Silinen üye dedi: Onu UEFI yapın daha sonra Rufus'la GPT olarak yazın. Kalanlarına dokunmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? UEFI nasıl yapacağım?
RivalsX dedi: Evet BIOS'da o seçenek var. Genişletmek için tıkla... O zaman ben bir deniyorum olursa teşekkürler. Silinen üye dedi: Onu UEFI yapın daha sonra Rufus'la GPT olarak yazın. Kalanlarına dokunmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? UEFI nasıl yapacağım?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #14 RivalsX dedi: O zaman ben bir deniyorum olursa teşekkürler. Nasıl yani? UEFI nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Oranın fotoğrafını atabilir misin?
RivalsX dedi: O zaman ben bir deniyorum olursa teşekkürler. Nasıl yani? UEFI nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Oranın fotoğrafını atabilir misin?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #15 Silinen üye dedi: Oranın fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #16 RivalsX dedi: Tabii ki. Eki Görüntüle 714467 Genişletmek için tıkla... Hayır bu değil BIOS'ta seçenek var mı? BIOS moduna gir veoranın fotoğrafını at. Orada UEFI mi BIOS mu bakmam lazım. RivalsX dedi: Tabii ki. Eki Görüntüle 714467 Genişletmek için tıkla... Bu formatta yazdır bir. USB'den başlat bakalım sorun çıkartacak mı?
RivalsX dedi: Tabii ki. Eki Görüntüle 714467 Genişletmek için tıkla... Hayır bu değil BIOS'ta seçenek var mı? BIOS moduna gir veoranın fotoğrafını at. Orada UEFI mi BIOS mu bakmam lazım. RivalsX dedi: Tabii ki. Eki Görüntüle 714467 Genişletmek için tıkla... Bu formatta yazdır bir. USB'den başlat bakalım sorun çıkartacak mı?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #17 Silinen üye dedi: Hayır bu değil BIOS'ta seçenek var mı? BIOS moduna gir veoranın fotoğrafını at. Orada UEFI mi BIOS mu bakmam lazım. Bu formatta yazdır bir. USB'den başlat bakalım sorun çıkartacak mı? Genişletmek için tıkla... RivalsX dedi: Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Hayır bu değil BIOS'ta seçenek var mı? BIOS moduna gir veoranın fotoğrafını at. Orada UEFI mi BIOS mu bakmam lazım. Bu formatta yazdır bir. USB'den başlat bakalım sorun çıkartacak mı? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde direk başlat diyorum. Bu hatayı. Silinen üye dedi: Oranın fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata verdi. Son düzenleme: 25 Ekim 2020
Silinen üye dedi: Hayır bu değil BIOS'ta seçenek var mı? BIOS moduna gir veoranın fotoğrafını at. Orada UEFI mi BIOS mu bakmam lazım. Bu formatta yazdır bir. USB'den başlat bakalım sorun çıkartacak mı? Genişletmek için tıkla... RivalsX dedi: Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Hayır bu değil BIOS'ta seçenek var mı? BIOS moduna gir veoranın fotoğrafını at. Orada UEFI mi BIOS mu bakmam lazım. Bu formatta yazdır bir. USB'den başlat bakalım sorun çıkartacak mı? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde direk başlat diyorum. Bu hatayı. Silinen üye dedi: Oranın fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata verdi.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #18 RivalsX dedi: Eki Görüntüle 714472 Bu şekilde direk başlat diyorum. Eki Görüntüle 714481 Bu hatayı. Böyle bir hata verdi. Eki Görüntüle 714508 Genişletmek için tıkla... BIOS MBR modundaymış. Sorun yok. BIOS'u aç orada UEFI seçeneği var mı diye bak. Windows 10'u değil.
RivalsX dedi: Eki Görüntüle 714472 Bu şekilde direk başlat diyorum. Eki Görüntüle 714481 Bu hatayı. Böyle bir hata verdi. Eki Görüntüle 714508 Genişletmek için tıkla... BIOS MBR modundaymış. Sorun yok. BIOS'u aç orada UEFI seçeneği var mı diye bak. Windows 10'u değil.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #19 Silinen üye dedi: BIOS MBR modundaymış. Sorun yok. BIOS'u aç orada UEFI seçeneği var mı diye bak. Windows 10'u değil. Genişletmek için tıkla... BIOS'u nereden açacaktım?
Silinen üye dedi: BIOS MBR modundaymış. Sorun yok. BIOS'u aç orada UEFI seçeneği var mı diye bak. Windows 10'u değil. Genişletmek için tıkla... BIOS'u nereden açacaktım?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #20 RivalsX dedi: BIOS'u nereden açacaktım? Genişletmek için tıkla... Laptop açılırken BIOS tuşuna hızlı basman lazım.
RivalsX dedi: BIOS'u nereden açacaktım? Genişletmek için tıkla... Laptop açılırken BIOS tuşuna hızlı basman lazım.