R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #31 Silinen üye dedi: Yokmuş maalesef . Mecbur Windows 10'da Rufus'la MBR seçeneğiyle yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Ama öyle olmuyor.
Silinen üye dedi: Yokmuş maalesef . Mecbur Windows 10'da Rufus'la MBR seçeneğiyle yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Ama öyle olmuyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #32 RivalsX dedi: Ama öyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka yol bilemiyorum maalesef.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 25 Ekim 2020 #33 RivalsX dedi: Ama öyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şu videodan denedim olmadı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir şey geldi.
RivalsX dedi: Ama öyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şu videodan denedim olmadı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir şey geldi.