A Ardaer Hectopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #1 Arkadaslar boot menuden security boot'u disabled etmeye calisirken yanlislikla klavye ve mouseyi devre disi biraktim. Nasil duzelir? Hicbir sekilde islemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2015
Arkadaslar boot menuden security boot'u disabled etmeye calisirken yanlislikla klavye ve mouseyi devre disi biraktim. Nasil duzelir? Hicbir sekilde islemiyor.
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #2 BIOS'u default ayarlara döndürün diyeceğim fakat klavye çalışmıyor. BIOS pilini çıkarın ve 10 dakika bekleyip tekrar takın.
BIOS'u default ayarlara döndürün diyeceğim fakat klavye çalışmıyor. BIOS pilini çıkarın ve 10 dakika bekleyip tekrar takın.
Y yusuff623 Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #3 bendede aynı sorun olduda hala cözemedim yardım edermısınız bıos pilini cıkartıp taktım ama bir degisiklik yok
bendede aynı sorun olduda hala cözemedim yardım edermısınız bıos pilini cıkartıp taktım ama bir degisiklik yok