Boot menüde sıralama nasıl olmalı?

yoshifu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar SSD aldım SSD'ye Windows'u da kurdum ama boot menüsünden SSD'den başlatmayı nasıl yapacağım? Sırasıyla hangilerini sıralamalıyım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1682622626995928030168736967023.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 16826226504883042503122110357784.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 66
HDD hiç görmüyor mu nasıl erişemiyorsunuz?

Bilgisayarımda görünüyor ama PC açıldığı zaman masaüstünde hiçbir uygulama yok, bunu ayarlayamıyor muyum? Tüm ayarlar da değişmiş, uygulamalar falan hiçbir şey yok.

Format atarken eskisini silmemişsinizdir. UEFI ve UEFI olmayan vardır.

Öyle ise tavsiyem adamakıllı yedeğinizi alıp temiz kurulum yapmanız.

Hocam şöyle anlatayım PC şu an 0 gibi ama hard disk dolu fakat mesela hard diske erişmeye çalıştığım zaman oyun açmaya çalışayım hata veriyor.

Formatı yeni diske kurduysanız bazı oyunların dosyaları eski disk üzerinde ki Windows'un kurulu olduğu diskte oluyor bu yüzden açılmıyordur. Siz Windows'u klonladınız mı yoksa temiz kurulum mu yaptınız?

Formatı yeni diske kurduysanız bazı oyunların dosyaları eski disk üzerinde ki Windows'un kurulu olduğu diskte oluyor bu yüzden açılmıyordur. Siz Windows'u klonladınız mı yoksa temiz kurulum mu yaptınız?

0 kurdum SSD'ye klonlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…