Merhaba. Windows 11 kurulumu yaparken CMD komutu yardımıyla Windows 11 kurulumu yapmaya başlamıştım ama kurulum yapılırken hata verdi ve kapandı. Şimdi ise tekrar denemek için açmaya çalıştığımda Windows gelmiyor. Start PXE over IPv4 hatası alıyorum boot menüden Windows'u kurmaya çalıştığımda ise boot menüde USB bellek gözükmüyor şecere boot kapalı ve boot mode ise legacy Support'ta diğer boot modeyi de kullanmama rağmen olmadı boot menü ayarlarım ise fotoğraflarda var. Windows kurulumunu Rufus'ta yaptım.
Boor Priority Order kısmında USB HDD'yi ilk sıraya alıp deneyin. Boot Mode > Legacy and UEFI veya sadece UEFI deneyin. PXE Boot to LAN > Disable yapın.
Boor priority order kısmında USB HDD'yi ilk sıraya alıp deneyin. Boot mode > legacy and UEFI veya sadece UEFI deneyin. PXE boot to lan > disable yapın.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...