Arkadaşlar windows 8.1 iso dosyasını usb ye yazdırdım WiNToBootic ile. pc yi başlatırken boot menüye giriyorum ama usb ye tıklayınca hiçbir şey olmuyor bunu nasıl çözebilirim kaç gündür bununla uğraşıyorum olmadı fotoğrafı da koydum yani usb ye iso dosyasını yazdırma konusunda bir sıkıntım yok diye düşünüyorum. Sistemimi de fotoğrafta koydum. Video da koydum ki akıllarda soru işareti kalmasın. Son olarak da indirdiğim dosyayı koydum fotoğrafta zaten ana konudaki indirme bağlantıları olan linkten indirdim:
Linkini verdiğim bu program ile İso dosyasını USB'ye tekrar yazmayı dene ve boot menüden tekrar boot etmeyi dene. Eğer olmazsa İso dosyasını Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları buradan tekrar indir ve tekrar aynı işlemleri gerçeklerştir. Belki indirirken Rar dosyasında hasar oluşmuştur veya Rar'dan çıkartırken bir sorun olmuş olabilir.
Windows 7 USB Download Tool öldü artık, kullanmıyoruz da önermiyoruz da. Bilgisayarınız UEFI ve Legacy Boot kapalı. Siz ise UEFI USB bellek yapamayan yazılım kullanıyorsunuz. Rufus ile yazdırın: