Boot menüden çıkamama sorunu

SelaxG

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
Ben yine karşınızdayım. Bilgisayarım Excalibur G650. Bu bilgisayarda 2-3 aydır mavi ekran almaya başlamıştım. Artık çok sinir bozucu hal almaya başlamıştı. Bilgisayardan iyi anlayan amcama gösterdim. Bilgisayarı biraz kurcaladı. Yani ayarlarına falan baktı, hafızaya vs. ben bunun altından kalkamam format atalım dedi. Atmak istemiyordum ama düzelmesi için yapmadını istedim. Windows 10 kullanıyordum bu arada. İlk önce sıfırlamayı denedik. Hata verdi işlemler geri alındı sıfırlama başarısız diye. Başka bir program indirip yapmayı denedik. Bunu flasha falan yükledik amcam başlattı formatı fakat gece yaptık bunu 4-5 saat sürdü. Hata verdi yine. Artık bilgisayar açıldığında hiçbir şeye basmamama rağmen boot menü geliyor. (Flashsız taktığımda.) ve burdan çıkamıyorum. Flash'ı taktığımda başlatıyorum bilgisayarı ve klavye düzeni seçtirdikten sonra ayarlara gidiyor. (Arka plan mavi, hani shiftle yeniden başlaya bastığımızda açılan) orda resetlemeyi denedim aygıtla sıfırla seçeneğiyle ilk deneyişte %30 da hata verdi tekrar denedim %60 sonra %61 %67 de hata verdi. Bir türlü yapamadım. Bilgisayarı kapattım geri açtım eski sürüm gibi açıldı Intel falan yazıyordu. Siyah ekran oluyor ani bir şekilde sonra gri oluyor kapanıyor hemen tekrar siyah oluyor sonra boot ve app menü tekrar geliyor. Yani açılış değişti. Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Çıldırıcam artık nolur. Garantisi de var ama ayarları elledim diye kabul etmez düşüncesi içimi kapladı. Garantiyi geçerli kılar mı? Nolur cevap verin
image.jpeg
image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı