ALPEREN AKTAŞ Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarım başlatılırken aşağıda yazdığı üzere F12 tuşuna basıyorum ama menü açılmıyor. Sebep nedir?
Bilgisayarım başlatılırken aşağıda yazdığı üzere F12 tuşuna basıyorum ama menü açılmıyor. Sebep nedir?
Çözüm DARKBOX 3 Mayıs 2021 ALPEREN AKTAŞ dedi: Bilgisayarım başlatılırken aşağıda yazdığı üzere F12 tuşuna basıyorum ama menü açılmıyor. Sebep nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS pilini söküp takın. Ve tekrardan deneyin. Olmazsa anakartınızın modelini atın lütfen.
ALPEREN AKTAŞ dedi: Bilgisayarım başlatılırken aşağıda yazdığı üzere F12 tuşuna basıyorum ama menü açılmıyor. Sebep nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS pilini söküp takın. Ve tekrardan deneyin. Olmazsa anakartınızın modelini atın lütfen.
KS KS ALPEREN AKTAŞ Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #11 DARKBOX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyin. 00:45'den itibaren. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu sağ ol. Artı 0 Eksi
DARKBOX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyin. 00:45'den itibaren. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu sağ ol.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 3 Mayıs 2021 #12 ALPEREN AKTAŞ dedi: Hocam oldu sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Peki BIOS'a girebiliyor musunuz şu anda? Artı 0 Eksi
ALPEREN AKTAŞ dedi: Hocam oldu sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Peki BIOS'a girebiliyor musunuz şu anda?
KS KS ALPEREN AKTAŞ Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #13 DARKBOX dedi: Rica ederim. Peki BIOS'a girebiliyor musunuz şu anda? Genişletmek için tıkla... Evet girdim. Artı 0 Eksi
DARKBOX dedi: Rica ederim. Peki BIOS'a girebiliyor musunuz şu anda? Genişletmek için tıkla... Evet girdim.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 3 Mayıs 2021 #14 ALPEREN AKTAŞ dedi: Evet girdim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorununuz çözülmüş sanırım. Benim ilk mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum. Artı 0 Eksi
ALPEREN AKTAŞ dedi: Evet girdim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorununuz çözülmüş sanırım. Benim ilk mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum.