Boot menüsünde ekran bozulması

RIDVANAZOR

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlarım bir sıkıntım var bilgisayar sistemim yeni ve tatile gidip gelmiştim geldiğimde bu manzara ile karşılaştım internete ne aratayım diye bakıyorum hiçbir şey bulamıyorum. Format USB'si var fakat boot etmiyor güvenli moda girebiliyorum sadece ama ekran aşırı kötü sanki ekran kartım yanmış gibi ama nasıl olabiliyor Windows bile açılmıyor. Yardımlarınız için çok teşekkürler ilk defa böyle bir şey görüyorum 15 yıldır PC kullanıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2022-08-30 at 21.48.56.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 45
  • WhatsApp Image 2022-08-30 at 21.42.23.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 57
  • WhatsApp Image 2022-08-31 at 17.53.44.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 60
O zaman çift slot RAM varsa RAM'leri tek tek takmayı deneyebilirsiniz. Belki RAM'lerle ilgili bir sorun olabilir.
denedim reis ekran kartını söküp bida da taktım yok aynı sorun o kurtarma yerinde bu arada hata kodu veriyor 0x000235 gibi bi şey orda 1-2 dk sonra pc resliyo kendini falan
 
Hata kodunu tam olarak öğrenebilirseniz en azından daha kesin tahminlerde bulunabiliriz.
 
Ekran kartı gg. Hiç uğraşma. RAM sorunu vs böyle yapmaz zaten. Bu birebir görüntü sorunu. Arada ki görüntü kablolarında bir problem yoksa geçmiş olsun ekran kartı arızalı. En kolay anlama yöntemi normal masaüstün de ekran kartı sürücüsü kurmayı deneyin ekran simsiyah kalırsa eğer sorun ekran kartındadır. Aslında şu resimlerde bile açıkça gözüküyor kartta sorun olduğunu. Marka ve modeli nedir bu arada? Pahalı bir şey değilse uğraşmanıza değmez.
 
Verdiğiniz hata kodu işletim sistemi dosyalarında bir sıkıntı olduğunu gösteriyor ama bu sorun sadece yazılımsal değil gibi duruyor. HDD'i sökünce ekrandaki çizgiler yok oluyor mu kontrol edin.
 
r7 260 ekran kartım da reis nasıl gg ben bunu kapattıgımda 15 gün önce sapasağlamdı windows çöküp nasıl görüntü böyle olabilir kimse yokken evde driverları kaldırdım güvenli moddan falan da işlemedi nası güncelleyeceğim açmadan

Verdiğiniz hata kodu işletim sistemi dosyalarında bir sıkıntı olduğunu gösteriyor ama bu sorun sadece yazılımsal değil gibi duruyor. HDD'i sökünce ekrandaki çizgiler yok oluyor mu kontrol edin.
m2 ssd var reis
 
Muhtemelen işletim sistemi çökmüş temiz bir kurulumla düzelir gibi duruyor. Ödünç alabileceğiniz bir ekran kartı varsa denemenizi tavsiye ederim en azından sorunun ne olduğunu öğrenirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…