Boot menüsünde flash bellek yok

Arda yoruk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam flash belleğimde Windows 10 dosyası var bunun ile daha önceden kurulum yapmıştım sorunsuz. Fakat biraz önce BIOS ayarlarını varsayılana cevirdim daha sonra bilgisayari yeniden baslattim UEFI kısma aldığımda flashım gözükmüyordu ne denenmesi gerekiyorsa denedim olmuyor. Legacy+UEFI'de iken gözüküyor sadece UEFI'ye alınca USB kayboluyor sadece USB değil SSD ve HDD de kayboluyor...

Windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetimini aç.
Sonra Windows kuracağın diske sağ tıkla ve özellikler de.
yeşil işaretli teri buraya at ona bakıp cevap verebilirim.

Windows'u şimdilik Legacy olarak kurmanız gerecek ondan sonra USB ve diski UEFI olarak düzgün bir biçimde hazırlarsınız.

@Arda yoruk Windows'u kurduktan sonra belirttiğim yerde MBR yazıyorsa Bu video GPT formatına gönüştürmenize yardımcı olur.
Son olarak USB yi Rufus yardımı ile UEFI olarak yazdıktan sonra gerisi standart kurulum.

@Arda yoruk Windows'u kurduktan sonra belirttiğim yerde MBR yazıyorsa Bu video GPT formatına gönüştürmenize yardımcı olur.
Son olarak USB yi Rufus yardımı ile UEFI olarak yazdıktan sonra gerisi standart kurulum.
Peki ssdmi alıp arkadaşımda windows 10 kursam sonra geri gelip kendi bilgisayarıma taksam nasil olur direkt bilgisayar bios ile uğraşmadan masaüstüne geçer degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…