Çözüldü Boot menüsünde M.2 SSD gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8Bit

Hectopat
Daha fazla  
MSI B550 anakartıma M.2 SSD taktım. SSD sağlam içine SATA SSD ile boot edip masaüstünden Windows bile kurdum. Başlangıçta Windows'lar arasında geçiş bile yapabiliyorum. Ama SATA'yı çıkardığım anda, M.2 SSD ile ne PC açılıyor ne de boot menüsünde gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
EFI (Bootloader) bölümü SSD üzerindeyse SSD olmadan sistem boot etmez. Bence SSD'yi sistemden çıkarıp USB bellek ile temiz kurulum yapın.
Kurulumda disk seçme ekranında M.2 SSD'ye ait tüm bölümleri silin. Ardından "Yeni"ye basıp onaylayın ve devam edin.
Sata olan her şeyi çıkartıp csm açtığımda sistemi boot edebildim ama en baştan kurulum yapmam gerekti sorunum çözüldü.
EFI (Bootloader) bölümü SSD üzerindeyse SSD olmadan sistem boot etmez. Bence SSD'yi sistemden çıkarıp USB bellek ile temiz kurulum yapın.
Kurulumda disk seçme ekranında M.2 SSD'ye ait tüm bölümleri silin. Ardından "Yeni"ye basıp onaylayın ve devam edin.

Sata olan her şeyi çıkartıp csm açtığımda sistemi boot edebildim ama en baştan kurulum yapmam gerekti sorunum çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı