odtümetu Hectopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 208 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 25 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar sandısk diskime win işi flasladim ama gelmedi boot menüsü, BIOS'dan seciyorum siyah ekran üstünde beyaz bir çizgi var sol köşede, hep böyle neden acaba, buyrun. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2017
Arkadaşlar sandısk diskime win işi flasladim ama gelmedi boot menüsü, BIOS'dan seciyorum siyah ekran üstünde beyaz bir çizgi var sol köşede, hep böyle neden acaba, buyrun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Nisan 2017 #2 Buradaki imajı indir: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Eğer cihaz 2012 sonrasında alındıysa UEFI olarak yazdır, değilse UEFI olmayan seçenek ile: Windows 10 USB Belleğe Yazma Yine sorun yaşarsan cihaz modelini belirt.
Buradaki imajı indir: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Eğer cihaz 2012 sonrasında alındıysa UEFI olarak yazdır, değilse UEFI olmayan seçenek ile: Windows 10 USB Belleğe Yazma Yine sorun yaşarsan cihaz modelini belirt.