O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.930 Çözümler 43 7 Kasım 2022 #11 F12 tuşuna basıp seçmeyi dener misiniz?
M MehmetAydınoğlu Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #12 Sadece bu seçenek var hocam Dosya Ekleri 16678486980982001864076612829899.jpg 179,4 KB · Görüntüleme: 37
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #13 MehmetAydınoğlu dedi: Evet USB'ye yükledim Windows 10'u fakat ilerleme katedemiyorum Bilgisayarım FreeDOS olarak geldi UEFI olup olmadığına dair fikrim yok. Novo tuşu dediğiniz şey iğneyle açılan mı? Genişletmek için tıkla... Evet. MehmetAydınoğlu dedi: Evet USB'ye yükledim Windows 10'u fakat ilerleme katedemiyorum Bilgisayarım FreeDOS olarak geldi UEFI olup olmadığına dair fikrim yok. Novo tuşu dediğiniz şey iğneyle açılan mı? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows açılırken Windows logosu çıkıyorsa Legacy'dir. Eğer Lenove logosu çıkuyorsa UEFI biosdur.
MehmetAydınoğlu dedi: Evet USB'ye yükledim Windows 10'u fakat ilerleme katedemiyorum Bilgisayarım FreeDOS olarak geldi UEFI olup olmadığına dair fikrim yok. Novo tuşu dediğiniz şey iğneyle açılan mı? Genişletmek için tıkla... Evet. MehmetAydınoğlu dedi: Evet USB'ye yükledim Windows 10'u fakat ilerleme katedemiyorum Bilgisayarım FreeDOS olarak geldi UEFI olup olmadığına dair fikrim yok. Novo tuşu dediğiniz şey iğneyle açılan mı? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows açılırken Windows logosu çıkıyorsa Legacy'dir. Eğer Lenove logosu çıkuyorsa UEFI biosdur.
M MehmetAydınoğlu Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #14 Kasa dedi: Evet. Eğer Windows açılırken Windows logosu çıkıyorsa Legacy'dir. Eğer Lenove Genişletmek için tıkla... Kasa dedi: Evet. Eğer Windows açılırken Windows logosu çıkıyorsa Legacy'dir. Eğer Lenove logosu çıkuyorsa UEFI biosdur. Genişletmek için tıkla... Mbr şeklinde yükleme yapmamdan ötürü boot menüsünde usb görünmüyormuş. Gpt ile usb ye yazdırinca çözüldü. Tüm foruma teşekkürler..
Kasa dedi: Evet. Eğer Windows açılırken Windows logosu çıkıyorsa Legacy'dir. Eğer Lenove Genişletmek için tıkla... Kasa dedi: Evet. Eğer Windows açılırken Windows logosu çıkıyorsa Legacy'dir. Eğer Lenove logosu çıkuyorsa UEFI biosdur. Genişletmek için tıkla... Mbr şeklinde yükleme yapmamdan ötürü boot menüsünde usb görünmüyormuş. Gpt ile usb ye yazdırinca çözüldü. Tüm foruma teşekkürler..
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #15 MehmetAydınoğlu dedi: Mbr şeklinde yükleme yapmamdan ötürü boot menüsünde usb görünmüyormuş. Gpt ile usb ye yazdırinca çözüldü. Tüm foruma teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.
MehmetAydınoğlu dedi: Mbr şeklinde yükleme yapmamdan ötürü boot menüsünde usb görünmüyormuş. Gpt ile usb ye yazdırinca çözüldü. Tüm foruma teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.