C cagkaann Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Bilgisayara USB'yi takıyorum. Bilgisayar açılırken F12'ye basarak Boot menüsüne giriyorum. Menüde USB'nin adı çıkıyor ama UEFI olarak değil USB'nin adı çıkıyor sadece. Enter dediğimde bilgisayar açılıyor Windows 10 kurulumuna geçemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2016
Bilgisayara USB'yi takıyorum. Bilgisayar açılırken F12'ye basarak Boot menüsüne giriyorum. Menüde USB'nin adı çıkıyor ama UEFI olarak değil USB'nin adı çıkıyor sadece. Enter dediğimde bilgisayar açılıyor Windows 10 kurulumuna geçemiyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Haziran 2016 #2 USB'ye düzgün bir şekilde yazdırdığınızdan emin olun. Gerekirse tekrardan yazdırın. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi Raporu da ekleyin.
USB'ye düzgün bir şekilde yazdırdığınızdan emin olun. Gerekirse tekrardan yazdırın. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi Raporu da ekleyin.
C cagkaann Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2016 #3 THE_MILLER dedi: USB'ye düzgün bir şekilde yazdırdığınızdan emin olun. Gerekirse tekrardan yazdırın. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi Raporu da ekleyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim.Yardımın için saol
THE_MILLER dedi: USB'ye düzgün bir şekilde yazdırdığınızdan emin olun. Gerekirse tekrardan yazdırın. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi Raporu da ekleyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim.Yardımın için saol