enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #1 İyi günler, bilgisayara Windows 8.1 formatı atacaktım. İlk başta GPT olarak yazdırdığım için hata verdi. Daha sonra MBR yazdırdım fakat şu anda Boot menüsünde USB'yi görmüyor. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
İyi günler, bilgisayara Windows 8.1 formatı atacaktım. İlk başta GPT olarak yazdırdığım için hata verdi. Daha sonra MBR yazdırdım fakat şu anda Boot menüsünde USB'yi görmüyor. Yardım edebilecek var mı?
A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Haziran 2021 #2 MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #3 Asynn dedi: MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... bu şekilde Asynn dedi: MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor Asynn dedi: MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor Dosya Ekleri 1623830280955.png 34,2 KB · Görüntüleme: 39 20210421_160839.jpg 136,2 KB · Görüntüleme: 37 20210421_160839.jpg 136,2 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Asynn dedi: MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... bu şekilde Asynn dedi: MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor Asynn dedi: MBR - BIOS ya da UEFI - NTFS olarak yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor
A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Haziran 2021 #4 enesaak dedi: bu şekilde Eki Görüntüle 1070063 Genişletmek için tıkla... USB'yi Legacy olarak yazdırmak için bu ayarlar doğrudur. enesaak dedi: dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor Genişletmek için tıkla... BIOS'ta BIOS ayarını UEFI'den Legacy'e getirmeyi, Secure Boot'u kapatmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
enesaak dedi: bu şekilde Eki Görüntüle 1070063 Genişletmek için tıkla... USB'yi Legacy olarak yazdırmak için bu ayarlar doğrudur. enesaak dedi: dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor dün bilmediğimden gpt yazdırmışım o zaman usb yi görmüştü sonra alttaki hatayı alınca mbr yazdırmayı denedim fakat bu seferde usbyi görmüyor Genişletmek için tıkla... BIOS'ta BIOS ayarını UEFI'den Legacy'e getirmeyi, Secure Boot'u kapatmayı dener misiniz?