E Emirhan_s1 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2018 #1 Flash belleğimi taktıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve Boot menüsüne girmeden Windows 10 format atma yeri çıkıyor çok garip.
Flash belleğimi taktıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve Boot menüsüne girmeden Windows 10 format atma yeri çıkıyor çok garip.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 5 Ağustos 2018 #2 Emirhan_s1 dedi: Flash belleğimi taktıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve Boot menüsüne girmeden Windows 10 format atma yeri çıkıyor çok garip. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin ve Boot sıralamasını kontrol ediniz.
Emirhan_s1 dedi: Flash belleğimi taktıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve Boot menüsüne girmeden Windows 10 format atma yeri çıkıyor çok garip. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin ve Boot sıralamasını kontrol ediniz.
E Emirhan_s1 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2018 #3 Semot dedi: BIOS'a girin ve Boot sıralamasını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım
Semot dedi: BIOS'a girin ve Boot sıralamasını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım