Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Flaşıma yazdığım windows 8.1.'i kurmak istiyorum. Fakat boot menüsünü açamıyorum bana bir yardımda bulunabilir misiniz? Fotoğraf boyutu büyük dediği için hızlı resimme yükledim.
Merhaba arkadaşlar. Flaşıma yazdığım windows 8.1.'i kurmak istiyorum. Fakat boot menüsünü açamıyorum bana bir yardımda bulunabilir misiniz? Fotoğraf boyutu büyük dediği için hızlı resimme yükledim.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #2 İlk olarak Adv. Features'in içine bakın. Orada Boot menüsü olabilir.
Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #3 Bundan sonra ne yapmalıyım ?
Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #5 Nedense olmuyor. Ben flaşa yazarken Uefi olarak yazmıştım ondan olabilir mi?
Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #7 15 dakikadır bekliyorum fakat bir gelişme yok. Şuanda vista kullanıyorum. Halime acıyın biri yardım etsin
15 dakikadır bekliyorum fakat bir gelişme yok. Şuanda vista kullanıyorum. Halime acıyın biri yardım etsin
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #8 PC açılırken sürekli olarak F11'e basın boot menüsü gelecektir USB Belleği seçip başlat. Bazı Bios'larda F8 veya F10 olarak kullanılıyor olmazsa onları dene...
PC açılırken sürekli olarak F11'e basın boot menüsü gelecektir USB Belleği seçip başlat. Bazı Bios'larda F8 veya F10 olarak kullanılıyor olmazsa onları dene...