Boot MGR is missing Hatası

RisingSun123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçenlerde HDD'im yanmıştı. Yeni bir HDD aldım taktım BIOS'ta gözüktü sıkıntısız çalışıyor. Boot ediyor mu diye boş bir USB belleği taktım ve boot menüsüne girdim. USB belleğimi seçtiğim'de BootMGR is missing uyarısını aldım. Windows 10 ISO dosyası bulunmadığından mı bu uyarıyı verdi bana? USB belleğim de windows ile ilgili hiç bir şey yok. Ancak sonradan yükleyip kurulum yapacağım. Bu hatayı bu yüzden mi verdi merak ediyorum. Teşekkürler..

Güncel.

Bilgisayarın boş bir HDD'yi boot edip etmeyeceğini kontrol etmek için boş bir USB bellekten mi boot etmeye çalışıyorsunuz? Benim mesajda anlattığınızdan anladığım bu. Bari biraz zahmet edip USB'ye başka bir bilgisayar ile Windows 10 ISO dosyasını yazdırsaydınız da en azından yeni HDD'ye Windows kurardınız

Başka bir bilgisayarım yok. Bu hafta içi kurulum yapacağım ancak şu an imkanım yok. Sadece bu hatayı Windows 10 ISO dosyası olmadığından verip vermediğini sordum. İlk defa gördüğüm bir Hata idi. Sorma gereği duydum.

Boot edilecek aygıtta Boot etmek için gerekli dosyalar elbette ki bulunmalı. Ayrıca:

Bootmgr, Windows İşletim Sistemi için Microsoft Corporation tarafından geliştirilmiş olan, Microsoft Windows ile ilişkili bir Windows dosyası türüdür. Bootmgr dosyasının en son bilinen sürümü, Windows 8.1 için üretilmiş olan 6.3.9600.16384 sürümüdür.

Teşekkür ederim bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…