Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #11 ÇAĞATAY TORUN dedi: Tüm bölümlerini de mi EFI dahil? Genişletmek için tıkla... Evet . Arkadaşlar harddiskin satasını söktüm. Sadece Windows’un kurulu olduğu disk olan ssd kaldı açılırken bu ekran geliyor ve gitmiyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Tüm bölümlerini de mi EFI dahil? Genişletmek için tıkla... Evet . Arkadaşlar harddiskin satasını söktüm. Sadece Windows’un kurulu olduğu disk olan ssd kaldı açılırken bu ekran geliyor ve gitmiyor.
MuhammetS Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 3 Ekim 2020 #12 SSD'nin bağlantılarını kontrol etsene.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 3 Ekim 2020 #13 MBR HDD'de kurulum USB ile Boot et onarma>başlangıcı onar.
Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #14 Conficker Belasi dedi: MBR HDD'de kurulum USB ile Boot et onarma>başlangıcı onar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu HDD'yi söküp SSD’ye kurulumu tekrarlayarak çözdüm teşekkürler.
Conficker Belasi dedi: MBR HDD'de kurulum USB ile Boot et onarma>başlangıcı onar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu HDD'yi söküp SSD’ye kurulumu tekrarlayarak çözdüm teşekkürler.