Boot Option SSD görmeme sorunu

eren95

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bios Advanced modda SSD'yi tanıyor ancak Boot Option'da görmüyor. Bunu nasıl hallederim?

Bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçine Windows kurduysan Windows Boot Manager olarak geçer. Eğer kurmadıysan orada gözükmesi için CSM'i devreye sokman gerekebilir ki kurmadıysan ilk sıraya neden alasın...

Yanıt icin teşekkür ederim. HDD'den SSD'ye geçiş rehberi videonuzu izliyordum. Şimdi klonlama yapacağım ama bu konuları pek bilmediğim için önceden emin olmak istedim.

Videonun içinde zaten diyoruz ki SSD'yi nasıl seçeceğinizi. Hatta tam bu noktayı. Bkz 02:40

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim sorum da şu hocam: Bende direkt Boot Option Priorities yok. 64 bite yükselteceğim, yükseltemiyorum.

Benim sorum da şu hocam: Bende direkt Boot Option Priorities yok. 64 bite yükselteceğim, yükseltemiyorum.
BIOS'tan BIOS'a değişir bu ayar. Kaldı ki Boot ayarı için BIOS'a girmenize gerek yok. Boot menüsünden de USB'yi seçebilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…