Çözüldü Boot seçeneklerinde USB çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Başlangıç ekranında "disable" yaptıktan sonra BOOT seçenekerlerinde USB çıkmıyor bende. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Neyi disable yapınca USB çıkmıyor? Anakartınız nedir ayrıca?
Sayın Recep Hocam, boş yere uyarı aldığımı düşünüyorum. Konudaki mesaja ithafen yazmıştım ''başlangıç ekranında disable yapmayı''. Şu an hangi konuya yazdığımı hatırlayamadığımdan neyi disable yaptığımı hatırlamıyorum.

Laptop Modelim: Acer Nitro 5 AN515-57

Ama sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım. İSO dosyasını YouTube'dan izlediğim rehber dolayısıyla MBR olarak kaydetmiştim. (Hem Intel 1st Gen bir bilgisayara hem de 11th Gen bir bilgisayara format atmam gerekiyordu. Kanalın, ''MBR hem eski hem de yeni nesil bilgisayarlarla uyumludur'' demesi üzerineydi.) UEFI olarak tekrardan işleme alınca BIOS ekranında USB'yi boot menüsünde görebilmiştim.

Ben sorunumu böyle çözmüştüm.
Neyi disable yapınca USB çıkmıyor? Anakartınız nedir ayrıca?
Sayın Recep Hocam, boş yere uyarı aldığımı düşünüyorum. Konudaki mesaja ithafen yazmıştım ''başlangıç ekranında disable yapmayı''. Şu an hangi konuya yazdığımı hatırlayamadığımdan neyi disable yaptığımı hatırlamıyorum.

Laptop Modelim: Acer Nitro 5 AN515-57

Ama sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım. İSO dosyasını YouTube'dan izlediğim rehber dolayısıyla MBR olarak kaydetmiştim. (Hem Intel 1st Gen bir bilgisayara hem de 11th Gen bir bilgisayara format atmam gerekiyordu. Kanalın, ''MBR hem eski hem de yeni nesil bilgisayarlarla uyumludur'' demesi üzerineydi.) UEFI olarak tekrardan işleme alınca BIOS ekranında USB'yi boot menüsünde görebilmiştim.

Ben sorunumu böyle çözmüştüm.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı