Boot select popun menu has been selected

Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
1
BIOS girme ekraninda kalıyor, acilmiyor. BIOS'a gireyim dedim, Del tusuna bastim, bu sefer de bu ekranda takili kaldi. HDD taktim, cikardim. BIOS pilini soktum, sonra anakartin asagisindan BIOS sifirladim, RAM'leri soktum.

1590433157302482408870.jpg


15904334173301592535541.jpg


Hiçbir turlu cozum olmadi, bu ekranda takili kalıyor hep. Kafayi yeyeceğim, bir anda olmaya basladi.
@Silinen üye musaitsen yardci olurmusun
 
Son düzenleme:
sadece işlemci ve tek slot ram ile ( ram i mümkün olan her slotta dene ve farklı ramlerin varsa tek tek onlarla da dene) hdd ıvır zıvır takılı olmadan deneyip sonuç alamadıysan ya BIOS ucmuştur. Yada anakartta fiziksel bir arıza vardır.

Anakart üzerinde USB girişi olamadığındanjumperlarla falan CMOS /BIOS sıfırlama dışında yapabileceğin diğer bir seçenek BIOS chipini söküp uygun olan connecttorlerle yeniden BIOS yüklemek/yükletmek Tabi anakartta başka bir arıza yoksa.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı