Boot Selection Pop Up Menu Has Been Selected Hatası

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, ben bilgisayara format attım ama yanlışlıklı sanırım Windows üstüne Windows kurmuş olabilirim, emin değilim. Ondan sonra bilgisayar hiçbir şekilde açılmamaya başladı, BIOS ekranına hiçbir şekilde artık giremiyorum. Masaüstü ekranı zaten gelmiyor. BIOS ekranına gireceğim ekranda F8 tuşuna basmamı istiyor ve bastığımda "Boot selection popup menu has been selected hatası" geliyor, BIOS ekranına ve masaüstüne bilgisayar hiçbir şekilde girmiyor artık. Ne yapmam lazım? Tekrar format atamıyorum da. Bilgisayar CD falan kabul etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD bağlantılarını kontrol et, çıkartıp tekrardan tak. Jumperı çıkartıp tekrardan takarak veya BIOS pilini çıkartıp 5-10 dk. bekledikten sonra tekrar takarak BIOS ayarlarını sıfırla. Temiz Windows 10 kurulumu yap.
Dediklerinizi zaten aynen yaptım ancak hiçbir sonuç vermiyor hepsini denedim kaç kere ve şöylede bir sorun çıktı bilgisayar en fazla 10 SN açık kalıyor gördüğüm kadarıyla artık kendini kapatmaya başladı bilgisayar neden anlamadım. Zaten bilgisayar başlarken ancak DEL tuşuna basabiliyorum klavyede ki hiçbir tuş işe yaramıyor, DEL tuşuna bastığımda da zaten bu (Boot Selection Pop Up Menu Has Been Selected) hatasını veriyor. Kafayı yemek üzereyim neden BIOS hiçbir şekilde sıfırlanmıyor ve neden bilgisayar 10 SN sonra kendini kapatıyor artık?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı