F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar selam, PCyi 64 bit yapmak için yeniden format atmaya karar verdim. Ama boot'ta sıralamayı bilmiyorum. Bilen varsa acil yazabilir mi?
Arkadaşlar selam, PCyi 64 bit yapmak için yeniden format atmaya karar verdim. Ama boot'ta sıralamayı bilmiyorum. Bilen varsa acil yazabilir mi?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 USB den format atacaksanız onu ilk sıraya çıkartmanız gerekmekte. Ya da diğerlerinin kutucuklarını kaldırıp USB bırakacaksınız. Artı 0 Eksi
USB den format atacaksanız onu ilk sıraya çıkartmanız gerekmekte. Ya da diğerlerinin kutucuklarını kaldırıp USB bırakacaksınız.
KS KS F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 SdtCngz dedi: USB den format atacaksanız onu ilk sıraya çıkartmanız gerekmekte. Ya da diğerlerinin kutucuklarını kaldırıp USB bırakacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki USB yi en üste aldıktan sonra diğerlerinin sırasının önemi var mı? Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: USB den format atacaksanız onu ilk sıraya çıkartmanız gerekmekte. Ya da diğerlerinin kutucuklarını kaldırıp USB bırakacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki USB yi en üste aldıktan sonra diğerlerinin sırasının önemi var mı?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 f40 dedi: Peki USB yi en üste aldıktan sonra diğerlerinin sırasının önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Sıra sıra gidecek zaten. Önce USB yi okuyacak. Artı 0 Eksi
f40 dedi: Peki USB yi en üste aldıktan sonra diğerlerinin sırasının önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Sıra sıra gidecek zaten. Önce USB yi okuyacak.