Çözüldü Boot yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

trollcommander

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Windows 10'a format atmak için boot ekranına girdim ama herkesten farklı. USB ile attığımdan USB-CD-ROM seçeneğini seçip entera bastım ama normal PC'den devam etti. Boot sırasını değiştirmek için yerde yok.

20221118_125234.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, ben Windows 10'a format atmak için boot ekranına girdim ama herkesten farklı. USB ile attığımdan USB-CD-ROM seçeneğini seçip entera bastım ama normal PC'den devam etti. Boot sırasını değiştirmek için yerde yok.

Eki Görüntüle 1576551

Hard diski seçeceksiniz.
Bu da videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1576551

Hard diski seçeceksiniz.
Bu da videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Anakartınızın markası nedir? BIOS ve boot menü tuşları markaya göre değişebiliyor, belki başka bir menüye girmiş olabilirsiniz.

Boot giriş tuşu bilgisayar başlatılırken yazıyor. BIOS ada girdim orada direk boot seçeneği yok.

Türkçesini biliyordum ama pek bir bilgim olmadığı için korktum. Yükleme ekranı geldi teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Bir de Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz diye bir yer geldi. D ve E disklerinin silinmemesini C diskini kurmak istiyorum. Videoda tam olarak bir bilgi vermediği için emin olamadım. Sürücü 0'ın 3 tane sürücü 1'inde 3 tane bölümü var.

Dosya Ekleri

• 20221118_132354.jpg
    20221118_132354.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 20221118_132402.jpg
    20221118_132402.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri