Merhaba,
Aylar öncesinde SSD'mi ikiye bölüp Sierra kurulumu yapmıştım. Kullanmadığım için Minitool Partition Wizard programı ile böldüğüm kısımları Windows ile birleştirdim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda aşağıdaki resimdeki gibi hata ile karşılaştım.
Win10 kurulum flaşı ile bilgisayarı başlatıp Bilgisayarınız onarın kısmındaki tüm işlemleri denedim ama çözemedim.
Format atmadan nasıl çözebilirim? Yada masaüstündeki vs. dosyaları nasıl alabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
UEFI destekleyen sistemde Clover boot / ön yükleyicisini legacy olarak kurdunuz galiba? Clover ekranından açıyor mu Windows sistemi? Ayrıca tek diske mi kurulu her iki sistemde?
500 GB'lık SSD'nin 200 GB olan kısmına macOS kurmuştum o alanların tümünü minitool programı ile sildim. Boot kısmında Clover seçeneği çıkmıyor.
Aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı işaretli yerler haricindeki tüm alanları silip genişlet seçeneğini yapıp bilgisayarı yeniden başlattım bir daha açılmadı. Sanırım silinmemesi gereken kısımları da silmişim.
Şimdi ilk olarak BIOS'a gir ve UEFI devrede olduğundan emin ol. Sonra macOS için kuracağın bölümü Paragon aracı ile HFS olarak biçimlendirip en baştan kurulum yap.