BootCacheControl: Unable to open ... hatası

biorap

Megapat
Makaleler
5
Yer
Samsun
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Compaq Presario CQ61 laptopuma iAtkos ML2 yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. En sık karşılaşılan sorunlardan biri sanırım. Yaptığım araştırmalar sonucu denediğim -x, -v, GraphicsEnabler=Yes/No, npci=0x2000 kombinasyonlarından sonuç alamadım. Yabancı forumlarda "Sorun monitör kaynaklı. HDMI kabloyla monitörü başka bir kaynağa bağlayın" diyenler falan da gördüm. Ne yapmalıyım?

Bu arada BIOS'um kısıtlamalı, yani advanced özellikler görünmüyor. Sadece load to default settings yapabiliyorum. Bu yüzden AHCI ve benzeri hiçbir ayar görünmüyor. Belki ilgisi vardır diye yazayım istedim.

Teşekkürler,

Donanım özelliklerim:

• İşlemci: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T6600, 2200 MHz (11 x 200)
  • Ekran Kartı: nVIDIA GeForce G 103M (HP)
  • GPU Code Name: G98M
  • Anakart: Hewlett-Packard - Quanta
  • North Bridge Chipset: Intel Cantiga PM45
  • South Bridge Chipset: Intel 82801IM ICH9M
  • BIOS: Insyde H2O EFI
  • Wireless: Atheros AR9285 802.11b/g WiFi Bağdaştırıcısı
  • LAN: Realtek RTL8102E/RTL8103E Ailesi PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)
  • Ses Kartı:
  • - IDT 92HD75B1/92HD75B2 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller
  • - nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] PCI

11ajrz4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplar için teşekkürler.
iAtkosML yerine Niresh Mavericks 10.9 kurarak, -v -x GraphicsEnabler=Yes parametreleri ile başarılı kurulum gerçekleştirdim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı