Merhaba, birkaç gundur 2011 late MacBook Pro'ya Bootcamp ile Windows kurmaya calisiyorum(XP ve daha eskileri haric tum surumleri denedim.) Ve yapamadim arastirdim fakat hatalara herhangi bir cozumde bulamadim.
Ilk aldigim hata Windows 10'daydi, Bootcamp restart atip kuruluma baslayacagi zaman siyah ekranda onyuklenebilir cihaz takin diye hata verip kalıyordu bu hatayi bilgisayari kapatip acarken USB'yi secerek gectim ve sonrasinda disk turunden dolayi hata verdi GPT kurulabilecegini soyledi sorun degil farkli bir diske kurdugum icin formatlayip GPT'ye cevirdim fakat Windows bagimsizligini ilan etti ve Bootcamp'ten ayrildi MacOS'a gecemiyordum boot menuden bir kere Mac'i secip baslattiktan sonra artik Windows'a girememeye başladım.
Win 8.1 ve Windows 7 daha kotu hiç kullanamadim, 8.1'de ayni 10'daki hatalari verdi ve ayni sekilde astim ama sonrasinda kurulum bittikten sonra on yukleme olarak ana isletim sistemi ayari yapmaya calismis. Haliyle MacOS'ta kurulu oldugu icin yapamamis ve hata ile komple yuklemeyi iptal ediyor.
Windows 7'de de direk Bootcamp hata verdi ISO'yu yazarken.