Çözüldü Bootcamp Yaparken Başarısız Oldum ve Diskte Ayırdığım Kısım Gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan Turan

Hectopat
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar 256 GB MacBook Pro sahibiyim. Bootcamp ile 100 GB ayırarak Windows 10 yüklemeye girdim, her şey normaldi. Fakat kurulum başında diske kurulamaz uyarısı alınca gaflete gelip diski biçimlendirdim. Sonra da GPT değil hatası aldım ve diskim bölümlenmiş olduğundan düzeltmenin tek yolu OS X'i silmek, bu yüzden yapmadım. Ve şu an resimde görüldüğü gibi 256 GB disk mevcut fakat 150 GB kullanılıyor. Ne yapmam gerekiyor, çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran Resmi 2019-11-03 19.59.31.png

Yükle dediğimde diskin tamamını gösteriyor 256 GB ama sürdür diyince "Disk bölüntülenemedi" hatasını veriyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm sonradan gören olur diye anlatıyorum.
Disk izlencesine giriyoruz ve başlangıç diskimizin 251 GB yani Toplam mevcut alan olan kısmını girip bölüntüle diyoruz. Sonra grafikte göreceğiniz, ben sildiğim için görünmüyor "Boş alan" olarak işaretlenmiş kısmı "-" ye basarak siliyoruz. Birkaç uyarı verebilir hepsine tamam diyin. Sorun çözülmüştür :D
Ekran Resmi 2019-11-03 21.39.33.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı