ilkerdebronx Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bootkit yedim. Her türlü yolu denedim fakat geçmedi yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bootkit yedim. Her türlü yolu denedim fakat geçmedi yardımcı olur musunuz?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.485 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #2 Bootkit bulaştığından eminseniz: BIOS güncelleyin. (Güncelse yeni sürümü tekrar kurun veya eski sürüme dönün.) Sistem kuracağınız diski secure erase/wipe disk ile biçimlendirin. Temiz bir USB ile Windows'u kurun.
Bootkit bulaştığından eminseniz: BIOS güncelleyin. (Güncelse yeni sürümü tekrar kurun veya eski sürüme dönün.) Sistem kuracağınız diski secure erase/wipe disk ile biçimlendirin. Temiz bir USB ile Windows'u kurun.
ilkerdebronx Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #3 dolob dedi: Bootkit bulaştığından eminseniz: BIOS güncelleyin. (Güncelse yeni sürümü tekrar kurun veya eski sürüme dönün.) Sistem kuracağınız diski secure erase/wipe disk ile biçimlendirin. Temiz bir USB ile Windows'u kurun. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler hocam deneyeceğim.
dolob dedi: Bootkit bulaştığından eminseniz: BIOS güncelleyin. (Güncelse yeni sürümü tekrar kurun veya eski sürüme dönün.) Sistem kuracağınız diski secure erase/wipe disk ile biçimlendirin. Temiz bir USB ile Windows'u kurun. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler hocam deneyeceğim.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 13 Ağustos 2025 #4 ilkerdebronx dedi: çok teşekkürler hocam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Secure Boot aktifleştir, bütün .efi uzantılı dosyalarını sil. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
ilkerdebronx dedi: çok teşekkürler hocam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Secure Boot aktifleştir, bütün .efi uzantılı dosyalarını sil.