Bootlader kilidi nasıl açılır?

rastgele.mert

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumun açılması için bootlader kilidini açmam lazım. Ama aylık sınırı doldurduğumu söylüyor sistem. Başka yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet işlemci MediaTek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunuda inceleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Bunu da inceleyebilirsin.

Telefon brick ama yine de olur mu?

Emin değilim, bootloader kilidi açmadan nasıl brick yaptın?

Bootlader kilidi açıkdı ama Xiaomi Tools uygulamasında yanlışlıkla clear all and lock seçeneğini seçdim işlem hata verdi. Sonra yeniden atmayı denedim tamamlandı yazdı ama telefon recovery moduna geçiyordu bende boorlader açma talebinde bulundum, bootlader açıkdıktan sonra telefon açıldı ancak sonra kapatmak isterken yine recovery moduna girdi.

Bootlader kilidi açıkdı ama Xiaomi Tools uygulamasında yanlışlıkla clear all and lock seçeneğini seçdim işlem hata verdi. Sonra yeniden atmayı denedim tamamlandı yazdı ama telefon recovery moduna geçiyordu bende boorlader açma talebinde bulundum, bootlader açıkdıktan sonra telefon açıldı ancak sonra kapatmak isterken yine recovery moduna girdi.

Fastboot moduna alabiliyorsan sıkıntı yok denemekte fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı