Mi hesabına giriş yapamıyorum ROM atmak gerekliymiş, ROM atmak içinde mi hesabından giriş yapıp Bootloader'i açmak gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, aydınlatır mısınız konuyu?
Hocam ROM atmak için root atmaya gerek yok. Rootsuz da atılabilir ama hem ROM atmak için hem de root atmak için bootloader kilidini açmanız gerekmekte. O da Mi hesabıyla oluyor. Adımlar şöyle:
Mi hesabıyla telefonda giriş yapılır.
Bootloader kilidi açıp 7 gün onay beklenir.
ROM veya root atılır.
Bootloader kilidini açmak için ROM veya root atmak gibi bir mesele yok, onlarsız da açılabilir. Fakat ROM veya root atmak için evvela bootloader açmanız şart.
Hocam ROM atmak için root atmaya gerek yok. Rootsuz da atılabilir ama hem ROM atmak için hem de root atmak için Bootloader kilidini açmanız gerekmekte. O da mi hesabıyla oluyor. Adımlar şöyle:
Mi hesabıyla telefonda giriş yapılır.
Bootloader kilidi açıp 7 gün onay beklenir.
ROM veya root atılır.
Bootloader kilidini açmak için ROM veya root atmak gibi bir mesele yok, onlarsız da açılabilir. Fakat ROM veya root atmak için evvela Bootloader açmanız şart.
Hocam anlamıyorsunuz mi hesabına giriş yapamıyorum. Cihaz güvenlik bilgileri kontrol edilmeli diyor sıfırlasam da düzelmiyor. O yüzden ROM atmam lazım ROM atmak içinde Bootloader'i açmam lazım. Ben ne yapayım şimdi?