Bootloader açmadan ROM atılabilir mi?

ramazan773

Femtopat
Daha fazla  
Mi hesabına giriş yapamıyorum ROM atmak gerekliymiş, ROM atmak içinde mi hesabından giriş yapıp Bootloader'i açmak gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, aydınlatır mısınız konuyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROM mu root mu? Ve neden atmak gerekliymiş?

Hocam evvela room diye bir şey yok. Kastetmek istediğiniz şey ROM mu yoksa başka bir şey mi?

Hocam ROM atmak için root atmaya gerek yok. Rootsuz da atılabilir ama hem ROM atmak için hem de root atmak için bootloader kilidini açmanız gerekmekte. O da Mi hesabıyla oluyor. Adımlar şöyle:
  1. Mi hesabıyla telefonda giriş yapılır.
  2. Bootloader kilidi açıp 7 gün onay beklenir.
  3. ROM veya root atılır.
Bootloader kilidini açmak için ROM veya root atmak gibi bir mesele yok, onlarsız da açılabilir. Fakat ROM veya root atmak için evvela bootloader açmanız şart.

Merdivenleri teker teker çıkmanı öneririm. Kök izinleri eğer seni ilgilendiren bir şey olsaydı zaten varsayılan olarak verirlerdi.

Ne yapacaksın kök izinlerini?

Kali Linux (nethunter) kurmak isitiyorum. Açıkçası bilmem anlatabilim mi?

Hocam anlamıyorsunuz mi hesabına giriş yapamıyorum. Cihaz güvenlik bilgileri kontrol edilmeli diyor sıfırlasam da düzelmiyor. O yüzden ROM atmam lazım ROM atmak içinde Bootloader'i açmam lazım. Ben ne yapayım şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader'ı aşmak için bazı yollar var. Buna @Umut Nas bakabilir. Belki Nizel G de biliyordur. Ben de görmüştüm de hatırımda değil şu an.

Kali Linux'u ROM halinde bulabildiniz mi cihazınızla uyumlu olarak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakarmısnız galiba olabilir mi adam Bootloader'i açmıyor. @@Crownguard

Bootloader'ı aşmak için bazı yollar var. Buna @Umut Nas bakabilir. Belki nizel g de biliyordur. Ben de görmüştüm de hatırımda değil şu an.

Kali Linux'u ROM halinde bulabildiniz mi cihazınızla uyumlu olarak?

Kali Linux ROM yok ki ROM attıktan sonra ROOT atacağım hemen.

stock rom olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…