Bootloader kilidi açarken nelere dikkat edilmeli?

Zeayhx

Centipat
Daha fazla  
Bootloader kilidi açmak istiyorum ancak doğabilecek tehlikelerden korkuyorum. Denemek istiyorum ama "ya sorun çıkarsa?" diye düşünüyorum. Bunu neden yapmak istediğimi gizlilik haklarından dolayı kesin olarak bahsetmeyeceğimi bildireyim şimdiden. Bootloader kilidi açık olanlar ya da root atmış olan üyeler geri dönüş yaparsa sevinirim.

Garantisi geçersiz olacak, brick olma ihtimali var. EDL mod ile zaten yazılım atabilirsiniz brick olursa ama yetkili hesapta size pahalıya patlar. Yani bir sorun çıkmaz ancak dikkatli ol, yazılım indirirken XDA'yı tercih et. Uyumluluğunu da kontrol et.

Sadece bootloader kilidini açmak hiç bir şeyi değiştirmez zaten Xiaomi grubunda tekrar kapatabiliyorsunuz kilidi eğer cihazınız oysa tabii.
En kötü ihtimal cihaz sıfırlanır ki zaten bunu üstüne vura vura kırmızı yazıyla gösterir.
Ayrıca Whatsapp ve banka uygulamaları gibi bazı yazılımlar bunu tespit edip sıkıntı yaratabilir.

Farklı ROM'lar atacaksanız asla ROM atıp cihazın bootloaderını kilitlemeyi seçmeyin yoksa yaşayacağınız deneyimler iyi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…