Bootloader kilidi açılınca garanti gider mi?

Bir şey soyleyecegim diğer konularda bazı kişiler kendi orijinal ROM'unu yükleyince bozmadigini söylüyor? Olabilir mi?

Orijinal ROM'u tekrar yüklerken clean and lock in gibi bir seçenek vardı onu seçince garanti gitmiyor diye biliyorum ben.

Bilen birine ver 200 lira yapsın. Şimdi garantide bir şeye yaramıyor.

Evet öyle. Fakat işlemden sonra bootloader kilitlemek gerekli. Siz tecrübesiz birine benziyorsunuz. Cihazınız kullanılamaz hâle gelebilir. Sakın uğraşmayın derim.
Beğenmedim atan arkadaş brick nedir bilmiyor sanırım.

Evet öyle. Fakat işlemden sonra bootloader kilitlemek gerekli. Siz tecrübesiz birine benziyorsunuz. Cihazınız kullanılamaz hâle gelebilir. Sakın uğraşmayın derim.

Tecrübesiz biri olduğumu nereden çıkardınız acaba? Sadece orijinal ROM yukleyince garanti bozulur mu onu sordum? Bu arada EU ROM yukleyince de aynısı geçerli mi?

Tecrübesiz biri olduğumu nereden çıkardınız acaba? Sadece orijinal ROM yukleyince garanti bozulur mu onu sordum? Bu arada EU ROM yukleyince de aynısı geçerli mi?
Stock eu rom olmaz. Ücretli olan geçerli olur.(Yanlış olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…