Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #11 HakanXD dedi: Yetiyorsa sorun yok ROM'un faydasını görürsün cihazın genel olarak akıcılığı artar Redmi Note 9S cihazımda crDroid Android 14'ü 8 aydır aktif olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu model için oto TWRP kurma var mı ben ondan çok anlamiyorumda POCO X3'te. Vardı hocam.
HakanXD dedi: Yetiyorsa sorun yok ROM'un faydasını görürsün cihazın genel olarak akıcılığı artar Redmi Note 9S cihazımda crDroid Android 14'ü 8 aydır aktif olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu model için oto TWRP kurma var mı ben ondan çok anlamiyorumda POCO X3'te. Vardı hocam.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.441 Çözümler 46 Yer Bursa 10 Temmuz 2025 #12 Bedirylm dedi: Hocam bu model için oto TWRP kurma var mı ben ondan çok anlamiyorumda POCO X3'te. Vardı hocam. Genişletmek için tıkla... X3 kadar çeşitlilik olmasa da bulursun hocam vardır.
Bedirylm dedi: Hocam bu model için oto TWRP kurma var mı ben ondan çok anlamiyorumda POCO X3'te. Vardı hocam. Genişletmek için tıkla... X3 kadar çeşitlilik olmasa da bulursun hocam vardır.