Bootloader kilidi nasıl açılır?

ferdi6754

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Elimde yurt dışı, direnç ile IMEI atilmis ve bootloader kilidi kapali bir cihaz var. Bu cihazın bootloader kilidini açmak istiyorum, ancak bir sorun var. Bu cihaz önceden yanlışlıkla sistem güncellenmesi yüklenmiş ve yüklendikten sonra sistem açılmamış ve ekteki hatayı vermis (kırmızı yazı olan kısım, sistem açılmıyor ve recovery menüye atıyor.) Asıl sorum bootloader kilidi açarken cihaz sıfırlanacak ve bu hatayı verme ihtimali yüksek. Cihaz önceden bu halde iken stock ROM yükleyememiştim. PC telefonu görmüyor ve bootloader kilidi kapalı olduğu için stock ROM atamıyordum. Ben bu cihazın bootloader kilidini nasıl açıp root atabilirim?
Güncelleme sonrasi yaşanan sorun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz: Redmi Note 10 M2101K7AG sunny_global.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce mi flash tool ile stok rom yükleyeceksin. Sonrada mi hesabı kurup ayarlardan bootloader kilidini açacaksın. Kilidi açılması bir iki hafta sürebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…