Bootloader kilidi sıra alarak açılırsa brick olabilir mi?

AspeXa

Hectopat
Daha fazla  
Bootloader kilidini sıra alarak açarsak brick olma ihtimali var mı?

Sıra alarak derken, MIUI üzerinden başvuru mu hocam. Yoksa box üzerinden mi?

Cihazdan cihaza değişiyor. IMEI Repair yapıldıysa ve sıfırlamada gideceği söylendiyse bootloader açıldığında cihaz sıfırlandığı için IMEI uçar ve cihaz açılmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazının yurt dışı olduğunu varsayıyorum.
Redmi 9A için;
  • Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada silinebilir.)
  • Yazılımsal olarak tek SIM kayıt yapılırsa güncelleme ve sıfırlamada sorun olmaz.
  • Donanımsal (direnç) olarak çift SIM kayıt yapılırsa güncelleme ve sıfırlamada sorun olmaz.
Daha önce IMEI işlemi görmediyse zaten sıkıntı olmaz. Eğer ki cihazın içi açılmadan yani yazılımsal çift sim kayıt yapıldıysa numaraların uçabileceği yazıyor.

Reis kusura bakma dediğini anlamadım ama sorum şu, cihazım TR ürünü Global ROM yüklü ve 2 yılı geçti, Türkiye kayıtlı. Yani IMEI tarafından sorunum yok, Xiaomi'den sıra alarak açmak istersem kendim brick olma ihtimali nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
O cihaz MTK chimera tool ile unlock boatloader yaparsın açar bu araç ücretli bir araç ve cep telefonu tamir servislerinde bulunur. 1000% brick olmaz.

Hemen de açılır 168 saat beklemezsin.

Eğer Mi Flash unlock ile açarsan brick olmaz zaten kendi programı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…