NafEast Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #1 Ben Redmi Note 9 cihazıma MIUI 12 Hindistan ROM'u yüklemek istiyorum ve bunun Bootloader kilidini açmadan yapmayı da buldum. Xiaomitoolv2 ile yapacağım. Fakat garanti dışı kalır mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Ben Redmi Note 9 cihazıma MIUI 12 Hindistan ROM'u yüklemek istiyorum ve bunun Bootloader kilidini açmadan yapmayı da buldum. Xiaomitoolv2 ile yapacağım. Fakat garanti dışı kalır mı acaba?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 6 Ekim 2020 #2 Onu geçtim Hindistan ROM'u atarsan ve telefon Hindistan modeli değilse SIM çalışmayabilir. Deneme öyle şeyler.
Onu geçtim Hindistan ROM'u atarsan ve telefon Hindistan modeli değilse SIM çalışmayabilir. Deneme öyle şeyler.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #3 Her şekilde anlaşılır garantide. Denemeyin hiç.
NafEast Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #4 Kerem00 dedi: Onu geçtim Hindistan ROM'u atarsan ve telefon Hindistan modeli değilse SIM çalışmayabilir. Deneme öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam fakat telefon artık çekilmez dereceye geldi belki olay yazılımsaldır diye düşündüm. Geçişler, oyunlar falan baya kötü.
Kerem00 dedi: Onu geçtim Hindistan ROM'u atarsan ve telefon Hindistan modeli değilse SIM çalışmayabilir. Deneme öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam fakat telefon artık çekilmez dereceye geldi belki olay yazılımsaldır diye düşündüm. Geçişler, oyunlar falan baya kötü.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 6 Ekim 2020 #5 Cihaz yazılımını değiştirmek veya onunla oynamak direk garanti dışı bıraktırır garantiniz bitmediği sürece ROM yüklemeyin ya da root işlemi yapmayın.
Cihaz yazılımını değiştirmek veya onunla oynamak direk garanti dışı bıraktırır garantiniz bitmediği sürece ROM yüklemeyin ya da root işlemi yapmayın.
NafEast Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #6 Kokona Shiki dedi: Cihaz yazılımını değiştirmek veya onunla oynamak direk garanti dışı bıraktırır garantiniz bitmediği sürece ROM yüklemeyin ya da root işlemi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Peki bu telefonu nasıl daha performanslı yapabilirim? İşlemcisi güzel fakat tam performans gösteremiyor.
Kokona Shiki dedi: Cihaz yazılımını değiştirmek veya onunla oynamak direk garanti dışı bıraktırır garantiniz bitmediği sürece ROM yüklemeyin ya da root işlemi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Peki bu telefonu nasıl daha performanslı yapabilirim? İşlemcisi güzel fakat tam performans gösteremiyor.