BootManager nasıl yüklenir?

Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir sistem aldım. SSD'ye Windows'u kurdum. 1 haftadır kullanıyordum. Eskiden kalma bir HDD'ye sahiptim fotoğraf ve videolarımı saklıyordum sadece fakat bugün 2 tane bootmanager olduğunu fark ettim. hem HDD'de hem SSD'de. Bunu çözmek için hard diski Minitool Partition ile sıfırladım. Fakat şu anda BIOS'tan kontrol ettiğimde iki bootmanager de gitti ve sistem açılmıyor. insert boot Media hatası alıyorum. Elimde format atabileceğim bir USB bulunmamakta. Nasıl bir çözüm yolu izleyebiliriz? İşin komik tarafı Windows SSD'de kurulu ama HDD'yi sıfırlayınca bootmanager kayboldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam elimde hali hazırda bir Windows USB bulunmuyor yazmıştım bunu. Zaten olsaydı direk format atar geçerdim.

Boot Manager UEFI olarak format atılınca gelir. Dual de olabilir. Boot menüde gözükmüyorsa Boot olmaz. Elinizde telefon ve USB bellek varsa da yapabilirsiniz.

Maalesef iPhone kullanıyorum. Şimdi internet kafeye gideceğim USB oluşturmak için. Sorum şu olacak herhangi bir Linux indirsem flasha bootlasam eve gelip PC'ye kurduktan sonra ona Windows indirebilir miyim bootlamak için? Ve bunu yapabileceğim en düşük boyutlu Linux hangisidir? Malum Windows 4 GB çok uzun kalmak istemiyorum kafede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux ile de olabilir. Fakat Linux konusunda fazla bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…