zextğ Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Masaüstü bilgisayarıma 2 gün önce Windows 10 kurmuştum, harddiske sorunsuz kuruldu. Bugün interneti bağladım, oyun falan kurdum, yeniden başlattım ve bootmgr eksik hatası verdi. Sanırım harddiskte sorun oldu. Ne yapabilirim?
Masaüstü bilgisayarıma 2 gün önce Windows 10 kurmuştum, harddiske sorunsuz kuruldu. Bugün interneti bağladım, oyun falan kurdum, yeniden başlattım ve bootmgr eksik hatası verdi. Sanırım harddiskte sorun oldu. Ne yapabilirim?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Mayıs 2025 #2 Kurulum medyası ile Windows'u onarmayı deneyin. Bu hatayı nerede alıyorsunuz?
zextğ Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kurulum medyası ile Windows'u onarmayı deneyin. Bu hatayı nerede alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açarken veriyor hatayı USB ile format atmadım hazır kurulum yaptım ISO dosyadan
Sakuya Izayoi dedi: Kurulum medyası ile Windows'u onarmayı deneyin. Bu hatayı nerede alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açarken veriyor hatayı USB ile format atmadım hazır kurulum yaptım ISO dosyadan
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 30 Mayıs 2025 #4 Hazir kurulum yaptığınız dosya bozukmuş o halde. Ayarlar içinden mi sıfırlama yaptınız? Dedigim onarımı yapmanız sorununuzu çözecektir yüksek ihtimalle.
Hazir kurulum yaptığınız dosya bozukmuş o halde. Ayarlar içinden mi sıfırlama yaptınız? Dedigim onarımı yapmanız sorununuzu çözecektir yüksek ihtimalle.
zextğ Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Hazir kurulum yaptığınız dosya bozukmuş o halde. Ayarlar içinden mi sıfırlama yaptınız? Dedigim onarımı yapmanız sorununuzu çözecektir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'un sitesindeki ISO dosyasından kurdum ama sizin dediğiniz nasıl yapabiliriz anlatır mısın anlayamadım
Sakuya Izayoi dedi: Hazir kurulum yaptığınız dosya bozukmuş o halde. Ayarlar içinden mi sıfırlama yaptınız? Dedigim onarımı yapmanız sorununuzu çözecektir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'un sitesindeki ISO dosyasından kurdum ama sizin dediğiniz nasıl yapabiliriz anlatır mısın anlayamadım
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 30 Mayıs 2025 #6 USB'ye Windows'u yazın, kuruluma geçin. Bu bilgisayarı onarın seçeneği olacak kurulum başlangıcında onunla onarmaya çalışın.
USB'ye Windows'u yazın, kuruluma geçin. Bu bilgisayarı onarın seçeneği olacak kurulum başlangıcında onunla onarmaya çalışın.