kenryugujii Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Merhaba, slider fotoğrafı eklediğimde kenarlarda boşluk oluşuyor. Site uyumlu, ama bu boşlukları kaldıramıyorum. Yardım edebilecek var mı? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Merhaba, slider fotoğrafı eklediğimde kenarlarda boşluk oluşuyor. Site uyumlu, ama bu boşlukları kaldıramıyorum. Yardım edebilecek var mı? Teşekkür ederim.
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Mart 2023 #2 Aklıma ilk gelen şey sıfırlama işlemi yaptınız mı? bunu css dosyanıza ekler misiniz? CSS:Panoya kopyala * { margin: 0; padding: 0; }
Aklıma ilk gelen şey sıfırlama işlemi yaptınız mı? bunu css dosyanıza ekler misiniz? CSS:Panoya kopyala * { margin: 0; padding: 0; }
kenryugujii Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 yone1108 dedi: Aklıma ilk gelen şey sıfırlama işlemi yaptınız mı? Bunu CSS dosyanıza ekler misiniz? CSS:Panoya kopyala * { margin: 0; padding: 0; } Genişletmek için tıkla... Denemiştim, olmuyor.
yone1108 dedi: Aklıma ilk gelen şey sıfırlama işlemi yaptınız mı? Bunu CSS dosyanıza ekler misiniz? CSS:Panoya kopyala * { margin: 0; padding: 0; } Genişletmek için tıkla... Denemiştim, olmuyor.