umutcan85 Hectopat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 97 23 Mayıs 2015 #1 Bootstrap hangi programlama dillerini kullanıyor? Bootstrap ögrenmek istiyorum. HTML CSS biliyorum. Bootstrap hazır kodlarını mı kullanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2015
Bootstrap hangi programlama dillerini kullanıyor? Bootstrap ögrenmek istiyorum. HTML CSS biliyorum. Bootstrap hazır kodlarını mı kullanıyor?
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 23 Mayıs 2015 #2 Bootstrap herhangi bir programlama dilini kullanmıyor. Bootstrap bir framework. Front-end geliştirme yaparken sıfırdan bir responsive,Javascript uygulamaları,form yapıları vs oluşturmak yerine Bootstrap kullanarak zaman kazanırsın.
Bootstrap herhangi bir programlama dilini kullanmıyor. Bootstrap bir framework. Front-end geliştirme yaparken sıfırdan bir responsive,Javascript uygulamaları,form yapıları vs oluşturmak yerine Bootstrap kullanarak zaman kazanırsın.
Cassini Hectopat Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 18 2 Haziran 2015 #3 Bootstrap bir framework'tür. Web arayüzü tasarlarken HTML, CSS ve JavaScript kodlarınızı daha hızlı ve responsive olarak geliştirmenize olanak tanır.
Bootstrap bir framework'tür. Web arayüzü tasarlarken HTML, CSS ve JavaScript kodlarınızı daha hızlı ve responsive olarak geliştirmenize olanak tanır.