V vurran Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 3 2 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar merhaba resimde yer alan hizmetlerimiz ürünlerimiz ... yazan kısmı gri alana ortalamak istiyorum yani yukardan padding yapmak istiyorum. Hangi CSS'i düzenleyerek bunu yapabilirim beceremedim.
Arkadaşlar merhaba resimde yer alan hizmetlerimiz ürünlerimiz ... yazan kısmı gri alana ortalamak istiyorum yani yukardan padding yapmak istiyorum. Hangi CSS'i düzenleyerek bunu yapabilirim beceremedim.
U Umutmeister Ziyaretçi 7 Temmuz 2017 #2 Bootstrap'ın stil dosyalarında düzenleme veya ekleme işlemi yapmak mantıklı değil, bunun yerine kendiniz yeni bir stil dosyası oluşturup istediğinizi orada yapın.
Bootstrap'ın stil dosyalarında düzenleme veya ekleme işlemi yapmak mantıklı değil, bunun yerine kendiniz yeni bir stil dosyası oluşturup istediğinizi orada yapın.
AliAcarWP Hectopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 29 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / Blogger 9 Temmuz 2017 #3 Stil dosyasından yapmanız gerekiyor hocam.
quArex Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 77 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım(Free Lancer) - Hukuk Öğrencisi Adayı 19 Temmuz 2017 #4 Stil dosyasını paylaşabilirseniz yardımcı olabilirim.