khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 16 Ekim 2023 #21 ikodyazilim dedi: belırtmıs olduklarınızı harfıyen yaptım bnımde jquery 3.7.0 kendıme gorede duzenlemesını yaptım ama aynı consol hatasını alıyorum malesef Genişletmek için tıkla... Hocam bana discord adresi verin. Ben size müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışayım. Yayın açarsınız oradan detaylı anlatırım. Görmem gerek çünkü.
ikodyazilim dedi: belırtmıs olduklarınızı harfıyen yaptım bnımde jquery 3.7.0 kendıme gorede duzenlemesını yaptım ama aynı consol hatasını alıyorum malesef Genişletmek için tıkla... Hocam bana discord adresi verin. Ben size müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışayım. Yayın açarsınız oradan detaylı anlatırım. Görmem gerek çünkü.
ikodyazilim Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #22 khalannz7 dedi: Hocam bana discord adresi verin. Ben size müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışayım. Yayın açarsınız oradan detaylı anlatırım. Görmem gerek çünkü. Genişletmek için tıkla... cok tesekkur ederım. musaıtsenız suan bakabılırmısınız bıraz emrı vaki oluyor ama bu alanı gecemeden dıyer alanlara bakamıyorum
khalannz7 dedi: Hocam bana discord adresi verin. Ben size müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışayım. Yayın açarsınız oradan detaylı anlatırım. Görmem gerek çünkü. Genişletmek için tıkla... cok tesekkur ederım. musaıtsenız suan bakabılırmısınız bıraz emrı vaki oluyor ama bu alanı gecemeden dıyer alanlara bakamıyorum
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 16 Ekim 2023 #23 ikodyazilim dedi: cok tesekkur ederım. musaıtsenız suan bakabılırmısınız bıraz emrı vaki oluyor ama bu alanı gecemeden dıyer alanlara bakamıyorum Genişletmek için tıkla... Yazın hocam discord adresinizi. Sürprizbozan Adminler yanlış anlamasın, gerekli yönlendirmeleri yaptım zaten yukarda.
ikodyazilim dedi: cok tesekkur ederım. musaıtsenız suan bakabılırmısınız bıraz emrı vaki oluyor ama bu alanı gecemeden dıyer alanlara bakamıyorum Genişletmek için tıkla... Yazın hocam discord adresinizi. Sürprizbozan Adminler yanlış anlamasın, gerekli yönlendirmeleri yaptım zaten yukarda.
ikodyazilim Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #24 khalannz7 dedi: Yazın hocam discord adresinizi. Sürprizbozan Adminler yanlış anlamasın, gerekli yönlendirmeleri yaptım zaten yukarda. Genişletmek için tıkla... ikodyazilim
khalannz7 dedi: Yazın hocam discord adresinizi. Sürprizbozan Adminler yanlış anlamasın, gerekli yönlendirmeleri yaptım zaten yukarda. Genişletmek için tıkla... ikodyazilim