Bootstrap Studio ve Claude almaya değer mi?

Hsn_Bsr

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şimdi arkadaşlar kısa süre önce, bilgilerimi tazelemeye ve kendime ait bir web sitesi tasarlamaya başladım. Hali hazırda Chat GPT kullanıyorum ve sublime text ile beraber sitemi geliştiriyorum. Fakat aklımda öyle sorular var ki, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

ChatGPT, kodlama konusunda sanki Claude'dan çok daha geride kalıyor. Bilmiyorum, aynı şeyi her iki yapay zeka için de sordum ve Claude daha başarılı çıktı. Anlamadım, ChatGPT nasıl geride kalabilir? O kadar para veriyorum ve açıkçası huzursuz etti. 😅 Bilen varsa aydınlatsın. Evet, yapay zeka ile ilgileniyorum ve hani biliyorum da aslında sebebini. Benim bilmediğim bir şey varsa aydınlatılmayı çok isterim ve sizlerden rica ederim.

Asıl sorularıma gelelim:

Yakın bir zamanda araştırma yaptım ve Bootstrap studio diye bir programın geliştirildiğini, tek seferlik ödemeyle ömür boyu lisansımızın olduğunu gördüm. Tek seferlik bir ödemeyle bize sunduğu avantajlar da çok güzel duruyor. Ama bilemedim, buna değer mi? İnanın hiçbir fikrim yok.

Almaya niyetlendim, sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Bir de uzun uzun soruyorum ama şöyle bir şey daha takıldı kafama, gelecek dönemde, bootstrap ölmez değil mi? Yani ne bileyim, ömür boyu lisans içeren ve geliştirme yaparken zevk alacağım bir dönemde bir anda bootstrap'in öleceği haberlerini almak istemiyorum. (Php söylentileri gibi, bootstrap için de söylentiler görünce sormak istedim.)

Son olarak mantıklı bir seçim olsa, son seçiminiz ne olurdu? Örneğin Claude + Bootstrap mi daha mantıklı? Chat GPT + Bootstrap mi? Ya da farklı bir öneriniz var mı? Bunu ekonomik anlamda da değerlendirebilirsiniz. Hani şöyle olsa daha mantıklı da diyebilirsiniz. Şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bootstrap Studio almaya değer mi peki? Yoksa "O olmaz, şu daha iyi." Dediğiniz bir şey var mı? Freelance planlarım var da.

İlk olarak şunu söyleyeyim claude alınmaz. O verdiğin paraya değmez. Bootstrap Studio almak istiyorsan standart planı almanı önermem. Lifetime paketi çok daha mantıklı. Benim önerim Gemini. Deneysel sürümü geerçekten iyi çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı