Bor ile çalışan uzay gemisi

Peki o zaman biz gerçek Atatürkçü'ler (*kemalist değil Atatürkçü) olarak toplumun her kesimine hitap etmeye ve her kesimini düzeltmeye, çağdaş seviyeye getirmeye ve dışlamamaya çalışırken siz de evde oturup sağa sola Atatürk fotoğrafları ve sözleri paylaşın.
Tamam sizde evde otururken bunları yapın yararlı olur. Son olarak insanların gülmesini çekemeyenler yada mizahın ne olduğunu bilemeyenler çıkabilir.
Cahillik ile akılsızlık birbirinden farklı kavramlar. Cahil olup, kafayı çalıştırabilenler var. Bitkisel derken hafifletilmiş şekilde aklını kullanamayanlar demek istemiştim. :) Çünkü başka ne kelime kullanılır bulamadım.
Haklısınız.

Reyyijj soolsuğn. Cumhuriyet tarihinin ilklerini yabddı homdolsun. Elamdüllah yarappim reyys sayesinde vatandaş Reis marka pirinç bile alamıyor artık. Zoru başardı reys. (Ülkeyi batırmak da zor ve gayret isteyen bir başarıdır).

Fakat maalesef ciddiye alanlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu açıklamayı alkışlayan bir kitleden ne beklersin ki... :D

Reyyijj soolsuğn. Cumhuriyet tarihinin ilklerini yabddı homdolsun. Elamdüllah yarappim reyys sayesinde vatandaş Reis marka pirinç bile alamıyor artık. Zoru başardı reys. (Ülkeyi batırmak da bir başarı).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu açıklamayı alkışlayan bir kitleden ne beklersin ki... :D

Utandım teşekkürler.

Acaba bunu "ciddi" yapan ve buna inanan insanlar ne ile besleniyor diye bazen düşünmekteyim. Umarım 2023'te uzaya merdivenle de tırmanabiliriz, işte o zaman diz çöker herkes karşımızda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı