Cahillik ile akılsızlık birbirinden farklı kavramlar. Cahil olup, kafayı çalıştırabilenler var. Bitkisel derken hafifletilmiş şekilde aklını kullanamayanlar demek istemiştim. Çünkü başka ne kelime kullanılır bulamadım.
Peki o zaman biz gerçek Atatürkçü'ler (*kemalist değil Atatürkçü) olarak toplumun her kesimine hitap etmeye ve her kesimini düzeltmeye, çağdaş seviyeye getirmeye ve dışlamamaya çalışırken siz de evde oturup sağa sola Atatürk fotoğrafları ve sözleri paylaşın.
Peki o zaman biz gerçek Atatürkçü'ler (*kemalist değil Atatürkçü) olarak toplumun her kesimine hitap etmeye ve her kesimini düzeltmeye, çağdaş seviyeye getirmeye ve dışlamamaya çalışırken siz de evde oturup sağa sola Atatürk fotoğrafları ve sözleri paylaşın.
Cahillik ile akılsızlık birbirinden farklı kavramlar. Cahil olup, kafayı çalıştırabilenler var. Bitkisel derken hafifletilmiş şekilde aklını kullanamayanlar demek istemiştim. Çünkü başka ne kelime kullanılır bulamadım.
Reyyijj soolsuğn. Cumhuriyet tarihinin ilklerini yabddı homdolsun. Elamdüllah yarappim reyys sayesinde vatandaş Reis marka pirinç bile alamıyor artık. Zoru başardı reys. (Ülkeyi batırmak da zor ve gayret isteyen bir başarıdır).
Reyyijj soolsuğn. Cumhuriyet tarihinin ilklerini yabddı homdolsun. Elamdüllah yarappim reyys sayesinde vatandaş Reis marka pirinç bile alamıyor artık. Zoru başardı reys. (Ülkeyi batırmak da bir başarı).
Bu açıklamayı alkışlayan bir kitleden ne beklersin ki...
Acaba bunu "ciddi" yapan ve buna inanan insanlar ne ile besleniyor diye bazen düşünmekteyim. Umarım 2023'te uzaya merdivenle de tırmanabiliriz, işte o zaman diz çöker herkes karşımızda.