figtclup2 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 160 28 Temmuz 2024 #1 Borç almadığım kişi benden borcunu istiyor ama borç almadım saçma sapan şeyler yazıyor. Hesabıma para atmazsan basına gelecekler var falan diyor. Ne yapmalıyım? Avukat ile uğraşmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024
Borç almadığım kişi benden borcunu istiyor ama borç almadım saçma sapan şeyler yazıyor. Hesabıma para atmazsan basına gelecekler var falan diyor. Ne yapmalıyım? Avukat ile uğraşmak istemiyorum.
Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2024 #2 Tehdit mesaji elindeyse polise git ama dava daha iyi, IBAN geçmişi vs var görünür borç almadığın da.
figtclup2 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 160 28 Temmuz 2024 #3 Mortifera Raven dedi: Tehdit mesaji elindeyse polise git ama dava daha iyi, IBAN geçmişi vs var görünür borç almadığın da. Genişletmek için tıkla... O diyor ki sana dava açicam falan avukata yazdım herhangi bir sorun olmaz dedi. Mortifera Raven dedi: Tehdit mesaji elindeyse polise git ama dava daha iyi, IBAN geçmişi vs var görünür borç almadığın da. Genişletmek için tıkla... Hakaret falan etti cinsel taciz+cinsel organını attı.
Mortifera Raven dedi: Tehdit mesaji elindeyse polise git ama dava daha iyi, IBAN geçmişi vs var görünür borç almadığın da. Genişletmek için tıkla... O diyor ki sana dava açicam falan avukata yazdım herhangi bir sorun olmaz dedi. Mortifera Raven dedi: Tehdit mesaji elindeyse polise git ama dava daha iyi, IBAN geçmişi vs var görünür borç almadığın da. Genişletmek için tıkla... Hakaret falan etti cinsel taciz+cinsel organını attı.
lanex.ez Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #4 figtclup2 dedi: O diyor ki sana dava açacağım falan avukata yazdım herhangi bir sorun olmaz dedi. Hakaret falan etti cinsel taciz+cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Hocam engellesinize ne uğraşıyorsunuz o tiplerle.
figtclup2 dedi: O diyor ki sana dava açacağım falan avukata yazdım herhangi bir sorun olmaz dedi. Hakaret falan etti cinsel taciz+cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Hocam engellesinize ne uğraşıyorsunuz o tiplerle.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #5 figtclup2 dedi: O diyor ki sana dava açacağım falan avukata yazdım herhangi bir sorun olmaz dedi. Hakaret falan etti cinsel taciz+cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Engelle gitsin cinsel organını atmak ne la hahaha yarıldım.
figtclup2 dedi: O diyor ki sana dava açacağım falan avukata yazdım herhangi bir sorun olmaz dedi. Hakaret falan etti cinsel taciz+cinsel organını attı. Genişletmek için tıkla... Engelle gitsin cinsel organını atmak ne la hahaha yarıldım.
Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2024 #6 Silme mesajları, aç davanı, sonra engelle. Tehditi anladım ama organ neden?
figtclup2 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 160 28 Temmuz 2024 #7 Mortifera Raven dedi: Silme mesajları, aç davanı, sonra engelle. Tehditi anladım ama organ neden? Genişletmek için tıkla... Avukat ile konuştum herhangi bir şey yapamaz dedi dava açmak istiyorsan açabilirsin dedi.
Mortifera Raven dedi: Silme mesajları, aç davanı, sonra engelle. Tehditi anladım ama organ neden? Genişletmek için tıkla... Avukat ile konuştum herhangi bir şey yapamaz dedi dava açmak istiyorsan açabilirsin dedi.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 28 Temmuz 2024 #8 Dâvâla görsün hakimin cinsel organını.
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2024 #9 Dava açın mahkeme salonunda hakime açıklar cinsel organını neden attığını.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 20 Temmuz 2025 #10 Yeni dolandırıcılık yöntemi olabilir. O kişiyi tanıyor musunuz?