Borç neden asgari ödeme geliyor?

O zaman size Akbank öneriyorum gidip hesap açtırın kredi kartı talebinde bulunun Akbank yüksek veriyor en az 3-5 k arası çıkar ilk başta.

Benim.
Yapı Kredi-10, 600.
VakıfBank-9000
Akbank-18, 400.
Limitlerim var.

Hocam öğrenciyim 2 yıllık ön lisans bölümü okuyorum.

Yapı Kredi'den nakit avans aldım
ziraat bank genç kartında kredi bölümünü açtırdım onu da ödüyorum

bana önerebileceğiniz şubeye gitmeden de yapabileceğim uygun kredi var mı 2.000 2.500 lira almayı düşünüyorum taksitle

Sadece asgarisini ödeyebileceğim varsa çok daha iyi olur.

Aynı durumdan geçtim, bende kartlara üniversite de başladım yapı kredi play kart vermişti 1000 lira limitli öğrenci isen limit bulmak çok zor gibi sadece farklı farklı bankalardan 500-1000 arası çıkarırsın, benim o zamanlar Ziraat Bankası 700, Yapı Kredi 1000-Akbank 500 olarak vardı şuan ki güncel limitler okul bittikten sonra oluşan limitler.

Yapı Kredi 1800 TL limit verdi ziraat 500 verdi

Benim için aylık gelir belgesi istemeyen yüksek faizli olmayan kredi var mı?

bankalara öğrenciyim ve düzenli aylık geliri giremediğim için kısaca bir yerde çalışmadığım için hiçbiri kredi vermiyor bunu nasıl aşacağım

Son düzenleme:
Sigorta şart, hani sigortalı olarak bir yerde çalışıyor olursan anca öyle sigorta yapan part-time iş bulabilirsen anca, o tip yerlerde mağazalar falan oluyor genellikle

Çalışma şansım olsa zaten krediyi aklımın ucundan geçirmem de işte bankaların şeyliği bu da öğrenci için adamakıllı bir tek Yapı Kredi play mi vardı o zaman.

Çalışma şansım olsa zaten krediyi aklımın ucundan geçirmem de işte bankaların şeyliği bu da öğrenci için adamakıllı bir tek Yapı Kredi play mi vardı o zaman.
Evet maalesef ki öyle, durumunu o kadar iyi anlıyorum ki şuan o zamanlar geldi gözümün önüne ki ben 2018-20 arası okudum o zaman bu kadar enflasyon yoktu sizin işiniz daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…